2015. augusztus 28., péntek

Meleg leány?(legény?) kérés a gyülekezetben

Az hogy baj van bizonyos amerikai felekezetekkel, már nem is hír egyeseknek akik figyelemmel követik a helyzetet. Sajnos egyre jobban beköszönt az aposztázia, a bibliai értékeketül. az Igétől való eltávolodás. Hogy mi az oka? Nem tudom megmondani, de annyit tudok, hogy egyre igazabb az az ige, hogy nem mindenki aki "Uram, Uram"-ozik megy be a Mennyek országába. Az elferdített "szeretet" értelmezés  egyre több embert fertőz meg.  A következő történet ékesen bizonyitja,hogy baj van az EGYHÁZ-zal és több ima kell mint valaha.

Eddig minden ok lenne nem? ( a forrás a Hir24.hu)

Felállva tapsoltak a hívők a meleg pár eljegyzésén - videó

Trevor Harper közel 10 éve jött össze Davis Covinnal, már régóta gondolkodott azon, hogy megkéri barátja kezét.

Mivel a két texasi fiatalember már két éve aktív tagja az Egyesült Metodista Egyház austini közösségének, Trevor úgy gondolta, hogy az lenne a legmeghatóbb, ha a templomban, a hívők előtt következne be a nagy pillanat..

A helyi lelkész segített neki az előkészítésben; kitalálták, hogy amikor a két srác kerül sorra, hogy beszámoljon a gyülekezetnek hitük történetéről, Trevor egy váratlan húzással témát vált. Így is történt.

A metodista egyház nem ismeri el az azonos neműek házasságát, a lelkészek nem adhatják össze a két fiatalt, de Trevor és Davis bízik abban, hogy 2016-ban már talán a kedvenc templomukban esküdhetnek. Lelkes násznépből és támogatókból láthatóan nem lenne hiány.

A texasi fiú egy váratlan pillanatban megkérte párja kezét.